06 - 50 50 39 47

Acupunctuur Oost

locatie Epe

Door de regionale functie die Acupunctuur Oost heeft, komen er veel mensen uit omliggende plaatsen zoals Epe. Momenteel is er nog geen locatie Acupunctuur Epe geopend. Vanuit Epe is de dichtstbijzijnde acupunctuurpraktijk van Acupunctuur Oost is gevestigd in Wezep of Elburg. Mogelijk wordt er in de toekomst de vestiging Acupunctuur Epe geopend. Tot die tijd is Acupunctuur Oost met de auto snel en makkelijk te bereiken vanuit Epe. Een groot voordeel is de ruime parkeergelegenheid.

Mensen komen vaak voor een behandeling naar Acupunctuur Oost omdat binnen de praktijk met acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina (massage) wordt gewerkt. De afgelopen 7 jaar zijn in China meerdere stages gelopen voor acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina door onze acupuncturisten.

Wanneer er Chinese kruiden worden voorgeschreven, worden deze bij u thuis in Epe per post afgeleverd. Indien u een route wilt hebben vanuit Epe naar Acupunctuur Oost kunt u kijken onder het kopje onze praktijken en dan locatie Elburg of Wezep. Hier kunt u uw adres in Epe invullen voor een routebeschrijving naar de praktijk.

null

PRAKTIJK ELBURG

Terbekeweg 53
8081 KX Elburg

T: 06 – 50 50 39 47
E: elburg@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: woensdag

null

PRAKTIJK WEZEP

Maisakker 40
8091 MZ Wezep

T:  06 Р50 50 39 47
E: wezep@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, woensdag, vrijdag

null

PRAKTIJK ZWOLLE

Waterlelie 18
8043 NZ Zwolle

T: 06 – 17 38 50 58
E: zwolle@acupuntuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Meer informatie?

Neem contact op!

Heeft u vragen of opmerkingen vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

VERSTUUR