06 - 50 50 39 47

Acupunctuur Oost

locatie Zwolle

Acupunctuur Oost Zwolle is een praktijk voor Chinese geneeswijze met een vestiging in Diepenveen, Elburg, Wezep en Zwolle. De praktijk in Zwolle is gevestigd in Stadshagen aan de Waterlelie 18. Door de ruime parkeermogelijkheden is het ook gemakkelijk om met de auto van omliggende plaatsen naar Zwolle te komen voor een acupunctuur behandeling.

Behandelmethodes Acupunctuur Oost Zwolle
Binnen Acupunctuur Oost wordt gebruik gemaakt van acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina (Chinese massage). Hierdoor kan een heel breed scala aan klachten worden behandeld. De afgelopen 7 jaar zijn in China meerdere stages gelopen voor acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina door onze acupuncturisten.

Manuela Werz
Manuela is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van koppels met een kinderwens, onvruchtbaarheid, begeleiding tijdens IUI, IVF, ICSI of cryo, het behandelen van klachten tijdens de zwangerschap en postpartum, maar ook de behandeling van menstruele verstoringen, vaginale aandoeningen en klachten tijdens de menopauze.

Indien u een route wilt hebben naar Acupunctuur Oost Zwolle kunt u kijken onder het kopje onze praktijken en dan locatie Zwolle. 

null

PRAKTIJK ELBURG

Terbekeweg 53
8081 KX Elburg

T: 06 – 50 50 39 47
E: elburg@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: woensdag

null

PRAKTIJK WEZEP

Maisakker 40
8091 MZ Wezep

T:  06 Р50 50 39 47
E: wezep@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, woensdag, vrijdag

null

PRAKTIJK ZWOLLE

Waterlelie 18
8043 NZ Zwolle

T: 06 – 17 38 50 58
E: zwolle@acupuntuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Meer informatie?

Neem contact op!

Heeft u vragen of opmerkingen vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

VERSTUUR