06 - 50 50 39 47

Vergoedingen

Prijzen 2023

Eerste consult: € 75,-
Vervolg consult: € 65,-
Online kruidenconsult: € 40,-

Prijzen 2024

Eerste consult: € 80,-
Vervolg consult: € 67,50
Online kruidenconsult: € 40,-

De vergoeding van de zorgverzekeraar bedraagt meestal 75 tot 100%. Deze vergoeding staat los van uw eigen risico. Wat inhoud dat u niet eerst uw eigen risico hoeft te betalen maar gelijk de gehele vergoeding krijgt waarvoor u verzekerd bent.

 

Betaling

Het consult dient na de behandeling contant betaald te worden. Bij Manuela Werz en Niels Klavers is er ook de mogelijkheid om per pin te betalen. U krijgt een rekening mee voor declaratie bij de verzekering.

 

Behandeling in het weekend

In het weekend wordt alleen behandeld bij zeer acute klachten en bij terugplaatsing bij IVF. In het weekend wordt een toeslag gerekend van 50%.

 

Behandeling aan huis

Aan huis behandelingen worden alleen in de plaats gegeven waar de praktijk is gevestigd. Daarnaast moet het onmogelijk zijn voor de cliënt om naar de praktijk te komen. Voor aan huis behandeling wordt een toeslag gerekend van 50%.

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

De acupuncturisten van Acupunctuur Oost zijn allemaal aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt hierdoor uw behandeling. Of dit ook voor u geldt, kunt u navragen bij uw verzekering of nakijken via deze link.

Consulten kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden verzet. Nadien wordt de kosten van het consult bij u in rekening gebracht.

Meer informatie?

Neem contact op!

Heeft u vragen of opmerkingen vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

VERSTUUR