06 - 50 50 39 47

Acupunctuur Oost

locatie Nunspeet

Acupunctuur Oost is een praktijk voor Chinese geneeswijze met een vestiging in Diepenveen, Elburg, Wezep en Zwolle. Momenteel is de locatie Acupunctuur Nunspeet nog niet geopend. De dichts bij zijnde praktijk van Acupunctuur Oost vanuit Nunspeet is de praktijk in Elburg. Mogelijk wordt in de toekomst de vestiging Acupunctuur Nunspeet geopend. Door de ruime parkeermogelijkheden is het ook gemakkelijk om met de auto van omliggende plaatsen naar Elburg te komen voor een acupunctuur behandeling.

Binnen Acupunctuur Oost wordt gebruik te maken van acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina (Chinese massage). Hierdoor kan een heel breed scala aan klachten worden behandeld. De afgelopen 7 jaar zijn in China meerdere stages gelopen voor acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina door onze acupuncturisten.

Wanneer er Chinese kruiden worden voorgeschreven, worden deze bij u thuis in Nunspeet per post afgeleverd. Indien u vanuit Nunspeet een route wilt hebben naar de praktijk van Acupunctuur Oost in Elburg kunt u kijken onder het kopje onze praktijken en dan locatie Elburg.

null

PRAKTIJK ELBURG

Terbekeweg 53
8081 KX Elburg

T: 06 – 50 50 39 47
E: elburg@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: woensdag

null

PRAKTIJK WEZEP

Maisakker 40
8091 MZ Wezep

T:  06 – 50 50 39 47
E: wezep@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, woensdag, vrijdag

null

PRAKTIJK ZWOLLE

Waterlelie 18
8043 NZ Zwolle

T: 06 – 17 38 50 58
E: zwolle@acupuntuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Meer informatie?

Neem contact op!

Heeft u vragen of opmerkingen vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

VERSTUUR