06 - 50 50 39 47

Acupunctuur Oost

locatie Hattem

Door de regionale functie die Acupunctuur Oost heeft, komen er veel mensen uit omliggende plaatsen zoals Hattem. Momenteel is er nog geen locatie Acupunctuur Hattem geopend. Vanuit Hattem is de dichtstbijzijnde acupunctuurpraktijk van Acupunctuur Oost gevestigd in Wezep. Mogelijk wordt er in de toekomst de vestiging Acupunctuur Hattem geopend. Tot die tijd is Acupunctuur Oost met de auto snel en makkelijk te bereiken vanuit Hattem. Een groot voordeel is de ruime parkeergelegenheid.

Mensen komen vaak voor een behandeling naar Acupunctuur Oost omdat binnen de praktijk met acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina (massage) wordt gewerkt. De afgelopen 7 jaar zijn in China meerdere stages gelopen voor acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina door onze acupuncturisten.

Wanneer er Chinese kruiden worden voorgeschreven, worden deze bij u thuis in Hattem per post afgeleverd. Indien u een route wilt hebben vanuit Hattem naar Acupunctuur Oost kunt u kijken onder het kopje onze praktijken en dan locatie Zwolle of Wezep. Hier kunt u uw adres in Hattem invullen voor een routebeschrijving naar de praktijk.

null

PRAKTIJK ELBURG

Terbekeweg 53
8081 KX Elburg

T: 06 – 50 50 39 47
E: elburg@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: woensdag

null

PRAKTIJK WEZEP

Maisakker 40
8091 MZ Wezep

T:  06 – 50 50 39 47
E: wezep@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, woensdag, vrijdag

null

PRAKTIJK ZWOLLE

Waterlelie 18
8043 NZ Zwolle

T: 06 – 17 38 50 58
E: zwolle@acupuntuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Meer informatie?

Neem contact op!

Heeft u vragen of opmerkingen vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

VERSTUUR