06 - 50 50 39 47

Acupunctuur Oost

locatie Kampen

Door de regionale functie die Acupunctuur Oost heeft, komen er veel mensen uit omliggende plaatsen zoals Kampen. Momenteel is er nog geen locatie Acupunctuur Kampen geopend. Vanuit Kampen zijn de dichtstbijzijnde acupunctuurpraktijken van Acupunctuur Oost gevestigd in Zwolle, Wezep of Elburg. Mogelijk wordt er in de toekomst locatie Acupunctuur Kampen geopend. Tot die tijd is Acupunctuur Oost met de auto snel en makkelijk te bereiken op de verschillende locaties. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.


Behandelmethodes Acupunctuur Oost locatie Kampen
Binnen Acupunctuur Oost wordt gebruik gemaakt van zowel acupunctuur als Chinese kruiden en Tuina (Chinese massage). Hierdoor kan een heel breed scala aan klachten worden behandeld. De afgelopen 7 jaar zijn in China meerdere stages gelopen door onze acupuncturisten voor Acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina.

Wanneer er Chinese kruiden worden voorgeschreven, worden deze bij u thuis in Kampen per post afgeleverd. Indien u een route wilt hebben vanuit Kampen naar één van de praktijken van Acupunctuur Oost kunt u kijken onder het kopje onze praktijken en dan een keuze maken uit de verschillende locaties.

null

PRAKTIJK ELBURG

Terbekeweg 53
8081 KX Elburg

T: 06 – 50 50 39 47
E: elburg@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: woensdag

null

PRAKTIJK WEZEP

Maisakker 40
8091 MZ Wezep

T:  06 – 50 50 39 47
E: wezep@acupunctuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, woensdag, vrijdag

null

PRAKTIJK ZWOLLE

Waterlelie 18
8043 NZ Zwolle

T: 06 – 17 38 50 58
E: zwolle@acupuntuur-oost.nl
Behandeldagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Meer informatie?

Neem contact op!

Heeft u vragen of opmerkingen vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan spoedig contact met je op.

 

VERSTUUR