Manuela Werz

Manuela Werz – Acupuncturist van Acupunctuur Oost

Werkzaam in vestigingen:

Adres: Waterlelie 18

icon-footer-phone-grijs 06 – 17 38 50 58
icon-footer-email-grijs manuela@acupunctuur-oost.nl
AGB-code zorgverlener: 90-041012
AGB-code praktijk: 90-019405
K.v.K.: 34326299
Lid: NVA

Manuela Werz

Acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina in Zwolle

Manuela is werkzaam als acupuncturist, herbalist en tuina therapeut. Dit doet zij vanuit haar acupunctuurpraktijk in Zwolle. Omdat Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM) een compleet systeem is en zij alle drie de pijlers heeft gestudeerd, behandelt zij uiteenlopend klachten. Je kan hierbij denken aan diverse pijnklachten en orgaanklachten.

Vrouwenklachten & vruchtbaarheid

Afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in de behandeling van vrouwenklachten en begeleid ze veel koppels met een kinderwens. Hierbij richt ze zich met name op het verbeteren van vruchtbaarheid, cyclusregulatie, behandeling en stressreductie tijdens IUI, IVF, ICSI en CRYO trajecten.

Daarnaast behandelt ze veel klachten tijdens de zwangerschap en postpartum. Maar ook menstruatieklachten, vaginale aandoeningen en klachten tijdens de menopauze.

Acupunctuur 4 Vrouwen

Om acupunctuur voor vrouwenklachten en kinderwens meer bekendheid te geven en informatie hierover te kunnen verstrekken heeft zij haar specialisatie samengevat binnen ‘Acupunctuur voor Vrouwen’. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van Acupunctuur4vrouwen.

 Academie Bo Yi

Manuela is verbonden aan Academie Bo Yi. Een Academie voor Chinese Geneeswijze in Zoetermeer. Ze geeft hier les in de acupunctuur- en de kruidenopleiding.

Bijscholing in China

Manuela is sinds 2008 meerder keren naar China geweest waar zij zich heeft bijgeschoold in het 2nd Peoples Hospital, een ziekenhuis voor Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM) in Qing Dao.

Achtergrond

Voordat Manuela moeder werd, werkte zij ook nog als Oefentherapeut Mensendieck waarbinnen zij zich heeft gespecialiseerd als bekkenoefentherapeut. Toen zij na haar zwangerschapsverlof weer ging werken, heeft zij de knoop doorgehakt om zich volledig te richten op de TCM. (acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina). Haar kennis van de oefentherapie komt nog altijd goed van pas in haar praktijk.

Maak een afspraak